You are here: Home » Beauty » Moederdag Tip; BabyLiss haarborstels

Moederdag Tip; BabyLiss haarborstels

geschreven door Constance

Natuurlijk wil elke moeder dat haar haar goed zit, en niet alleen tijdens Moederdag. Maar zij wil hier niet teveel tijd aan kwijt zijn. Snel en makkelijk, met een fabulous resultaat is wat elk vrouw nodig heeft.

babyliss roterende borstel

Alle BaByliss warme lucht borstels bieden dan ook dé oplossing voor elk haarprobleem en ze zijn daardoor het perfecte moederdagcadeau. Met de roterende borstels van BaByliss kun je eenvoudig drogen & stylen in één beweging! Handig als je ’s ochtends weinig tijd hebt. De keramische borstel zorgt voor een constante warmteverdeling en glans (uitgezonderd de AS530E). Everzwijnhaar geeft het haar extra glans en zorgt ervoor dat het soepel en glad in model valt.

babyliss borstels met opzetstuk

Voor het creëren van volume vanaf de haarwortels zijn de roterende Borstels van BaByliss ideaal, check hieronder de tips, zo weet je gelijk welke roterende borstel het beste bij jouw moeder past.
iPro 700 (AS530E) – Heeft jouw moeder kort tot half lang haar? Dan is deze roterende warme luchtborstel uitermate geschikt. Met 700 Watt, 2 temperaturen/snelheden + cool-shot en een 35mm borstel met everzwijnhaar.
Brush & Style (AS130E) – Klaagt jouw moeder over dof haar? Dan is deze Brush & Style roterende warme luchtborstel de juiste oplossing! De 700 Watt krachtige tool creëert in een handomdraai een zacht en glanzend resultaat. De keramische borstel met everzwijnharen brengt het haar in model en door de keramische borstelharen zorgt hij tegelijkertijd voor extra glans. De borstel heeft twee draai – en temperatuurstanden en is antistatisch, waardoor het haar glad en glanzend in model valt.
iPro 800 (AS550E) – De roterende warme luchtborstel 800 is speciaal geschikt voor kort tot lang haar. De combinatie van 800 Watt, 2 temperaturen/snelheden, cool-shot en 2 verschillende borstels (35 mm en 50 mm) maakt deze borstel tot een musthave voor jouw moeder. Dit model is
uitgerust met ionische technologie, wat garant staat voor een antistatische en verzorgende werking, waardoor het haar glad en glanzend in model valt.
Be Liss Spinning Airstyler (2735E)
Met de BE Liss Spinning Airstyler creëer je zonder hulp van een kapper een professioneel resultaat. Je haar drogen en tegelijkertijd perfect stylen, er volume aan geven als het futloos is, een naar binnen of naar buiten draaiende brushing uitvoeren, je pony in een handomdraai modelleren of krullen in de haarpunten. Deze complete warme luchtborstel set is jouw moeders nieuwe haarstylist!

babyliss Spinning_Airstyler

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?