You are here: Home » Gadgets » Hoe werkt de Bandajanas Slipper?

Hoe werkt de Bandajanas Slipper?

geschreven door Constance

Afgelopen week was op de Haarlemmerdijk in Amsterdam de BANDAJANAS pop-up slipperstore geopend (als je deze gemist hebt, dan kan je op 20, 21 en 22 mei daar weer terecht en natuurlijk 24 uur per dag op de webshop).

bandajanas-slipper-met-verwisselbare-bandjes

Je koopt een losse slipper (in 3 kleuren) en vervolgens kan je, dmv. de bijbehorende losse banden, jouw slippers elke dag een andere kleur geven, die match bij je outfit. Ook kan je aan de banden bedels en andere versieringen hangen. En er zijn heel veel verschillende manieren waarop je je Bandajanas slipper kan dragen.

Hier kan je zien hoe de Bandajanas slipper werkt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com