You are here: Home » Beauty gadgets » Moederdag Tip: Braun Silk-épil epilator en gezichtsreinigende borstel

Moederdag Tip: Braun Silk-épil epilator en gezichtsreinigende borstel

geschreven door Constance

Vorig jaar heb ik de Braun Silk-épil SkinSpa getest (lees het testartikel hier) en met deze Silk-épil kan je niet alleen ongewenste haartjes verwijderen maar ook nog eens de dode huidcellen van je lichaam af halen, dmv. het speciale SkinSpa borsteltje.

Braun Silk-épil 7 Bonus Edition 7569

Maar Braun is niet stil blijven zitten, want Braun heeft nu ook een speciale gezichtsreinigende borstel ontwikkeld en dit, losse apparaat, is exclusief verkrijgbaar bij 3 verschillende Silk-épil sets.

Braun Silk-épil gezichtsreinigende borstel

De Braun Silk-épil gezichtsreinigende borstel reinigt je gezicht met een draaibeweging en hierdoor worden je poriën en je huid extra goed schoongemaakt. De borstel verwijdert zes keer beter make-up en onzuiverheden dan met de hand in combinatie met een face wash. In slechts één minuut zijn make-up resten en onzuiverheden verwijderd van de T-zone, kin en wangen. De borstel bereidt de huid voor op hydratatie en stimuleert de bloedsomloop. De huid wordt schoon, stralend en fris. De borstel heeft 2 standen en werkt op 2 AA-batterijen.

Braun Silk-épil 5 Young Beauty Bonus Edition 5329

En deze nieuwe borstel is verkrijgbaar bij deze sets;

In Silk-épil 7 Bonus Edition zit de Wet&Dry epilator, een scheerkop en accessoires voor epilatie van gevoelige gebieden en dus ook de nieuwe gezichtsreinigende borstel.
Silk-épil 5 Young Beauty Bonus Edition is speciaal voor jonge vrouwen en bestaat uit de gezichtsreinigende borstel en epilator. De epilator is speciaal ontworpen om epileren comfortabeler te maken dmv. de verkoelende-handschoen.
Silk-épil 7 SkinSpa Beauty Edition is het neusje van de zalm want deze set is een combinatie van de Silk-épil SkinSpa epilator, de exfoliatie borstel en de nieuwe gezichtsreinigende borstel. De Silk-épil 7 SkinSpa Premium Edition heeft een exclusief zakje met een oplader en twee opzetstukjes voor epilatie van het gezicht en gevoelige gebieden.

Marie-José Putman – Schut, schoonheidsspecialiste en eigenaresse van MJ Amsterdam heeft nog 3 extra tips waardoor je stralend de zomer ingaat;
1. Goede verzorging van de huid begint met een goede reiniging. Op dit moment doen velen dat te kort. Hierdoor blijft er vuil achter op de huid en kunnen de producten die je na de reiniging gebruikt veel minder goed intrekken. Door regelmatig je gezicht te reinigen met de Braun gezichtsreinigende borstel zorg je ervoor dat je huid dagelijks een spa treatment krijgt en dat de werking van een optimaal product wordt versterkt.
2. Ook zeker in de lente en zomer is reiniging erg belangrijk. Door het gebruik van SPF (zonnefilters) heeft de huid vaak een effectievere reiniging nodig, aangezien de producten die SPF bevatten restjes op de huid achterlaten. Met de gezichtsreinigende borstel verwijder je de restjes en bereid je de huid voor op een hydraterende crème, zodat de huid goed verzorgd blijft.
3. Een gezichtsreinigende borstel is ook perfect voor vrouwen die regelmatig aan spraytannen doen. Gebruik de borstel om het gezicht goed te reinigen voor het sprayen, zodat je een veel egalere kleur krijgt. Daarnaast kun je de borstel ook goed gebruiken om de laatste restjes tan weg te poetsen.

Braun Silk-épil 7 Skin Spa Beauty Edition 7979

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com