You are here: Home » Beauty » Nieuwe oogmake-up collectie van Max Factor

Nieuwe oogmake-up collectie van Max Factor

geschreven door Constance

Afgelopen week heb ik de nieuwste make-up collectie van Max Factor ontvangen en hieronder kan je lezen welke lanceringen Max Factor voor dit voorjaar en zomer voor je in petto heeft.

Max Factor Excess Volume sfeer packshot

Weet je hoeveel mascara’s elke vrouw gemiddeld in haar toilettas heeft? Dat zijn er minimaal 3, want elke vrouw maakt gebruik van de zgn. mascara-cocktail; een mascara voor volume, een andere voor verlenging, weer een andere voor een intens zwarte kleur en ga zo maar door. Max Factor heeft hiervoor de oplossing; de Max Factor Excess Volume mascara waarmee je lengte én volume creërt zonder de mascara-cocktail. Door de combinatie van een base coat en top coat zorgt de Max Factor Excess Volume mascara voor een dramatische oogopslag.

Hoe werkt het?
De Max Factor Excess Volume mascara bestaat uit twee stappen om je wimpers maximale impact te geven. Base coat – Extreme volume: De volumineuze formule bevat onder andere wax, zwart pigment en een volle micro textuur, en is de basis van een kwalitatieve base coat. De formule in combinatie met de grote borstel verzekert je van extreem volume.
Top coat – Intense lak finish: De pikzwarte lak finish is dunner dan de base coat, waardoor het de wimpers gemakkelijk de juiste dekking geeft. De formule, die op gel is gebaseerd, brengt een top coat over de wimpers aan. Hierdoor zijn deze nog voller en glad, voor een look die lang mee gaat.

Max Factor Excess Intensity Liner grouppackshot

Naast de Excess Volume mascara komt Max Factor ook met de Excess Intensity Liner om je look nog intenser en dramatischer te maken. De Excess Intensity Liner is in drie kleuren beschikbaar, zodat je altijd de juiste kleur hebt die 12 uur lang blijft zitten. De eyeliners lopen niet uit, hopen zich niet op in de huidplooi van het oog en zijn waterproof. Daarnaast heb je geen puntenslijper nodig door het zelf-slijpende mechanisme van de eyeliner
De Max Factor Intensity Liners zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren:
Excessive Charcoal
Excessive Brown
Excessive Aqua (blauw)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com