You are here: Home » Design meubels » Meubels van karton en afval

Meubels van karton en afval

geschreven door
karton

Het collectief Transfodesign vindt dat je van alles, zelfs afval en rotzooi, een tweede leven kan geven .

Zo hebben ze al eens keukens gemaakt uit oude materialen en hebben  afgedankte auto-onderdelen een nieuw leven gegeven. Onlangs zijn ze aan de slag gegaan met karton en hebben een boekenkasteen hangmat, een hangstoel gemaakt.Allemaal van karton en afval.
Op de video zie je een en ander in zijn werk ging.

[youtube]http://youtu.be/DTBLGkcywQM[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?