You are here: Home » Shoppen » Ontwerp je eigen Samsonite koffer

Ontwerp je eigen Samsonite koffer

geschreven door Constance

Na het grote succes van de eerste Design My Samsonite wedstrijd (vorig jaar), heeft Samsonite opnieuw een ontwerp contest en hiermee maak je kans op een reis en op je zelf ontworpen koffer. De wedstrijd duurt t/m 14 maart as. dus hebt nog 10 dagen de tijd!

designMySamsonite

 

Hoe werkt het? Ga naar www.designmysamsonite.com en stuur je eigen ontwerp in. Laat je inspireren door de 14 landen-thema’s die Samsonite voor je op een rijtje selecteerde: Europa, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Denemarken, Finland, Zweden, Noorwegen, België, Nederland, Rusland, Turkije en Zuid-Afrika.  Het is de bedoeling dat jouw ontwerp, speciaal voor de Samsonite Cosmolite, hierbij aansluit.

Je kunt je ontwerp uploaden op de officiële ‘Design My Samsonite’ website en daar krijg je ook meer info over het wedstrijdontwerp, de ontwerpsjablonen, een briefing, productinformatie over de Cosmolite collectie, video’s, en foto’s. En ook kan je de andere ontwerpen van de deelnemers bekijken. Deze staan ook op de Samsonite Facebook-pagina en de Samsonite  Pinterest pagina. Daarnaast wordt de wedstrijd gepromoot via Twitter en Instagram.

Een vakkundige jury (6 leden van de ontwerp- en marketing teams van Samsonite), kiest van elk van de 14 thema’s een winnaar uit die wordt beloond met een Cosmolite koffer. Vijf van deze ontwerpen maken ook kans op een prachtige citytrip ter waarde van € 1.500,- naar een stad naar keuze. Uit deze vijf Grand Prize winnaars kiest Samsonite een aantal ontwerpen die er echt uitspringen. Deze winnende ontwerpen worden daadwerkelijk als limited edition in productie genomen. Ook dit jaar wordt er weer een People’s Choice award uitgereikt aan de échte publiekslieveling. De deelnemer die deze prijs in de wacht sleept, maakt kans op een set Cosmolite koffers.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com