You are here: Home » Accessoires » HEMA lanceert de 3D printer

HEMA lanceert de 3D printer

geschreven door Constance

Ik had het vorig jaar al aangekondigd dat 3D printers gaan doorbreken, en dan bedoel ik niet de printers thuis gebruik, maar dit geldt absoluut voor de professionele 3D printers. En HEMA springt hierop in want vanaf deze week kan je bij HEMA je gepersonaliseerde telefooncase, armband of ketting in 3D te laten printen.

hema 3d printHEMA is de eerste Nederlandse winkelketen die 3D geprinte producten aanbiedt en hierdoor worden 3D geprinte producten voor iedereen bereikbaar. En aangezien een 3D printer heel veel verschillende materialen kan printen, zijn de mogelijkheden eindeloos en dat geldt met name voor gepersonaliseerde producten.

HEMA heeft een leuke serie producten beschikbaar en je kunt deze aanpassen door een eigen naam of tekst toe te voegen, er wordt gestart met sieraden en telefoonhoesjes en binnenkort volgen meer producten. De armbandjes In diverse kleuren) zijn verkrijgbaar met goud- of staalkleurige letters en het bandje heeft een handige sluiting.

3print armbandVia de website www.hema.nl/3dprint kan je eenvoudig je eigen ontwerp maken, bestellen en af laten leveren; bij je thuis of bij een HEMA winkel naar keuze. HEMA heeft het basisontwerp gemaakt dat je makkelijk zelf kunt aanpassen aan je eigen wensen. De levertijd van de producten is 15 werkdagen.

3d print ketting

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com