You are here: Home » DIY (Do It Yourself) » Lentekriebels, kleur- en accessoiretips voor je interieur

Lentekriebels, kleur- en accessoiretips voor je interieur

geschreven door Constance

druifjes

Hoewel het volgens het KNMI  nog officieel winter is, doet de temperatuur al aan de Lente denken. Tijd dus om ons interieur hierop aan te passen. Als je interieur een neutrale basiskleur heeft, kan je makkelijk je interieur aan het seizoen aanpassen.

Je loopt ook niet het hele jaar in dezelfde kleding. Er zijn allerlei handige manieren om de lente in huis te halen. Je kan beginnen met je accessoires aan te passen aan dit jaargetijde.

Zoals een andere leuke vaas dan die er al de rest van het jaar staat doet al wonderen. Ga er gewoon heel creatief mee om. Ook een juist kleurgebruik helpt mee aan een lente gevoel. Een nieuw kleurtje op de muur doet al wonderen.

kleurenwaaier

De trendkleur voor 2014

De trendkleur voor 2014 is Teal, een kleur die het midden houdt tussen verfrissend blauw en harmonieus groen en die familie is van turkoois. De kleur wordt al vaak gebruikt in interieurwinkels en komt nu ook langzaam in de huiskamer. Een moderne en uitgebalanceerde trendkleur voor je woning. Als je de extra matte muurverf kiest van Wijzonol krijgt de muur een prachtige, bijna fluwelen uitstraling.

accessoires

Interieurtip:

Ga ook eens naar buiten, en maak foto’s van een bloesemboom in bloei of bloembollen die uitlopen. Laat deze uitvergroten en op canvas printen, een leuk idee om die als een soort schilderij of collage op te hangen. Ook zijn er volop bloembollen in het tuincentrum te koop. Schalen vol met bloembollen kan je neerzetten i.p.v. een bos bloemen.

Dit alles helpt je de winter te vergeten en vol optimisme uit te zien naar een mooie zomer die voor ons ligt. Ben je ook toe aan de lente en een frisse start, maar weet je niet waar je moet beginnen, vraag dan interieuradvies aan een expert, hij of zij kan je altijd helpen aan nieuwe en frisse ideeën voor je interieur en voorkomt dat je een miskoop doet.

Patty

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com