You are here: Home » Eten & koken » Nespresso introduceert nieuw model; Nespresso Inissia

Nespresso introduceert nieuw model; Nespresso Inissia

geschreven door Constance

Vandaag lanceert Nespresso een nieuw model, de Inissia. Inissia is een klein en vrolijk model in felle kleuren.

Inissia_Ruby_Red_Espresso_PR

Inissia heeft ronde vormen en strakke lijnen en past daardoor perfect in de moderne keuken. Aan de binnenkant bevat Inissia de laatste Nespresso technologie. Inissia heeft 19 bar druk en zet espresso’s en lungo’s en heeft slechts 2 bedieningsknoppen.

Inissia_BlueSky_PR

Inissia is er in zes kleuren: rood, oranje, crème, zwart, grijs en wit en de Limited Edition Blue Sky. Daarmee past de machine in elke keuken, maar is ook geschikt voor een gastenverblijf of een plekje in de woonkamer. En de verschillende Limited Editions die tijdelijk beschikbaar zijn, geven de Inissia extra exclusiviteit.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?