You are here: Home » Fashion » AGU regenjas en regenponcho in-een

AGU regenjas en regenponcho in-een

geschreven door Constance

Jullie weten het inmiddels, ik heb een haat/liefde verhouding met regenkleding. De meeste regenjassen zijn heel fashionable maar ondingen op de fiets en de ‘echte’ regenkleding vaak heel erg onpraktisch en vooral lelijk.

agu poncho

Het regenkledingmerk AGU heeft dit ook begrepen want zij hebben, sinds kort, de SEQ Urban Coat. En deze regenjas ziet er leuk uit maar is ook nog eens reuze handig en daar hou ik van. Je maakt, in 10 seconden, van deze regenjas een regenponcho die je over de stuur van je fiets hangt waardoor je geen natte benen en handen krijgt. Je ritst de zijkanten van de jas open en daarna hang je het voorpand over het stuur. En als het weer droog is, rits je de zijkanten weer dicht en je hebt weer een ‘normale’ regenjas. De SEQ Urban Coat is er in 3 kleuren; blauw met wit, zwart en zilvergrijs.

Deze innovatieve regenjas is een idee van de jonge ontwerpster Kyra Meilink, die hiermee afstudeerde aan de gerenommeerde Design Academy Eindhoven. In 2013 kreeg de regenjas een Red Dot Design Award, een internationale onderscheiding voor esthetisch, vernieuwend en functioneel design.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com