You are here: Home » Beauty » Catrice lanceert Limited Edition ‘Haute Future’

Catrice lanceert Limited Edition ‘Haute Future’

geschreven door Constance

Je kunt vanaf mei (t/m half juni as.) bij Kruidvat en Trekpleister terecht voor een nieuwe limited edition van Catrice; Haute Future. En hierbij ligt de nadruk op futuristische ontwerpen, metallic effecten en holografische accenten.

De Haute Future collectie bestaat uit verschillende kleuren oogschaduw, eyeliner, een vloeibare highlighter, blushparels, 2 lippenstiften, 5 kleuren nagelak en een bijzondere topcoat.

Catrice Haute Future Baked Eye Shadow

De poederoogschaduw is in de oven gebakken waardoor je een intense kleur krijgt met holografische effecten. De poeder kan droog en nat gebruikt worden. Er zijn drie varianten: koel zilvergrijs, helder turkooisgroen en prachtig bruinbeige, elk met lichtere pigmenten.

De holografic eyeliner is een vloeibare eyeliner (in paars-blauw) die gemakkelijk aan te brengen is dankzij het dunne kwastje.

Catrice Haute Future Iridescent Topper

De Iridescent Topper is een vloeibare highlighter en is een van de trends voor 2014 door het 3-D glittereffect. De sneldrogende roze-gouden vloeistof kan worden aangebracht over je oogschaduw of als highlighter op het lichaam of gezicht.

Catr. Haute Future Blush Pearls

En met de rozige, subtiel glanzende Blush Pearls geef je je gezicht een perfecte, stralende teint. Je brengt, met een grote kwast, de poeder aan over je gezicht, nek en over je decolleté.

De Iridescent Lip Colour lipsticks zijn zacht voor je lippen en zijn er in 2 bijzondere kleuren; glanzend paars of abrikoos.
Catrice Haute Future Holographic Flakes Topcoat
En met 5 Ultimate Nail Lacquers krijgen je nagels bijzondere effecten door de kleuren als blauw, groen en taupe.En de Holographic Flakes Topcoat met zilveren pigmenten geven je nagels een futuristisch effect. De flakes kunnen over een gekleurde nagellak gebruikt worden, maar ook zo zonder nagellak geven ze je nagels een zilveren look.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?