You are here: Home » Accessoires » JBL introduceert Bluetooth in-ear headset

JBL introduceert Bluetooth in-ear headset

geschreven door Constance

JBL heeft een nieuw model headset in haar assortiment, een Bluetooth in-ear model, de J46BT. En doordat deze hoofdtelefoon draadloos werkt, kan je met dit model perfect hardlopen of sporten terwijl je naar je favoriete muziek luistert.

jbl in-ear

 

Met de JBL J46BT kun je eenvoudig je muziek starten, stoppen en het volume aanpassen dmv. de 3–knops afstandsbediening. Daarmee kun je ook makkelijk telefoongesprekken opnemen of beëindigen.

 

Met de ingebouwde oplaadbare USB-batterij kan je wel 5 uur lang luisteren naar muziek of telefoneren. En je krijgt bij deze headset oorkussens (kleine en grote) en siliconen oordopjes in drie verschillende maten (S, M, L).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?