You are here: Home » Schoenen & laarzen » Crocs lanceert de Stretch Sole Collectie

Crocs lanceert de Stretch Sole Collectie

geschreven door Constance

Denk je bij het merk Crocs gelijk aan de plastic sandalen met gaatjes? Troost je, je bent niet de enige. Maar intussen heeft Crocs veel meer modellen in haar collectie, zoals rubber laarzen, ballerina’s en wedges.

SPRING-STRETCH-SOLE

Voor dit voorjaar heeft Crocs iets nieuws bedacht, nl. de Stretch Sole Collectie. De Stretch Sole heeft de zgn. FIT2U Technology en dit is innovatieve technologie waarbij de schoen draait en buigt als geen andere schoen dat kan. De Stretch Sole flats en loafers zijn de eerste schoenen die Crocs’ nieuwe Fit2U Technology bevatten.

stretchsoleNL_6

In de Stretch Sole zitten een flexibele zool die zich naar je voet vormen. Dit in combinatie met een verwijderbare Croslite inlegzool loop je de hele dag comfortabel en door de aparte en flexibele zool elementen, kan je de schoen wel tot een halve maat vergroten. De Stretch Sole Collectie heeft 3 modellen; de vrouwen kunnen kiezen uit een ballerina of een loafer terwijl de mannen de keus hebben uit een loafer of een ‘bootschoen’.

TEST: Nu heb ik een paar Crocs Stretch Sole opgestuurd gekregen en mag deze, als een van de eersten in Nederland, voor jullie gaan testen. Dus de aankomende week ga ik, weer of geen weer, op pad op mijn Stretch Soles en volgende week deel ik mijn ervaringen met mijn eerste paar Crocs!

[youtube]http://youtu.be/52V–XUO-qw[/youtube]

WP_20140228_09_19_35_Procrocs tafel

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com