You are here: Home » Accessoires » Samsung lanceert Gear Fit bewegingsarmband

Samsung lanceert Gear Fit bewegingsarmband

geschreven door Constance

Niet alleen de Smartwatch wordt een topper in 2014, ook de bewegingsarmbanden zijn in opkomst. Zelf draag ik al een hele tijd de Fitbit One (en Testman de Nike Fuelband). Momenteel test ik de Jawbone UP en krijg ik de Garmin vivofit binnenkort in huis.

samsung gear fitDaarom was ik ook niet verbaasd dat ook Samsung een ‘bewegingsdevice’, de Gear Fit, heeft gelanceerd en ik hoop natuurlijk dat ik deze ook mag gaan testen. De Gear Fit heeft een gebogen 1,84 inch Super AMOLED scherm en door dit gebogen scherm ziet ie er werkelijk heel mooi uit.

Maar de Gear Fit is meer dan een bewegingsarmband want hij heeft ook alle handigheden van een smartwatch; zo blijf je op de hoogte van alle meldingen op Galaxy smartphone (inkomende gesprekken, e-mails, SMS, alarm, S-planner en apps). En door de verwisselbare bandjes in de kleuren Black, Orange en Mocha Grey en de verschillende wallpapers pas je de look van je Gear Fit gemakkelijk aan aan je stemming en/of outfit.

De Samsung Gear Fit is stof- en spatwaterdicht en combineert de voordelen van connectiviteit met een real time fitness coach en biedt unieke, persoonlijke adviezen en work-out aanbevelingen. Zo meet je je hartritme continu om de meest optimale training te doorlopen.

De Gear Fit is nu al compatible met diverse Galaxy smartphones en tablets en je kunt hem vanaf 11 april as. aanschaffen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com