You are here: Home » Schoenen & laarzen » Aussie Soles Starfish teenslippers

Aussie Soles Starfish teenslippers

geschreven door Constance

Teenslippers zijn hét zomerschoeisel bij uitstek, en daarom zijn er ook heel veel verschillende merken en modellen teenslippers te koop. De Australiër Craig Taplin (een Aussie Gold Coast surfer) was dan ook op zoek naar de meest perfecte teenslipper ever maar vond er geen een die geschikt was voor de warme winters en koude zomers aan de Gold Coast.

Aussie soles starfish

Men draagt aan de Gold Coast het hele jaar door slippers, maar deze moeten dan wel aan bepaalde ‘eisen’ voldoen; ondersteuning en looks, en hij kwam er achter dat 99 van 100 teenslippers platte rubber zooltjes zijn met 2 bandjes of het waren gezondheidsmodellen waarop je niet gezien wilde worden.

Daarop heeft hij de Aussie Soles Starfish teenslipper bedacht; een slipper met een voetbed, een zachte zool én in hippe kleuren. Maw. je loopt op de Aussie Soles comfortabel, zonder rugpijn en zelfs de stoerste surfdude en koelste fashionista kan zich met de Aussie Soles Starfish vertonen.

Sinds 2013 zijn de Aussie Soles Starfish ook in Nederland te koop en ik heb zelf ook een paar van deze, heerlijke, slippers gekregen. Nu ben ik zelf, jaren geleden, behoorlijk door mijn enkel gegaan op een paar teenslippers (met dunne bandjes), dus waren teenslippers voor mij een no-go. Maar door de stevige banden en het fijne voetbed loop ik op de Aussie Soles Starfish hetzelfde als op sneakers; dus super comfy!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com