You are here: Home » Home gadgets » Nieuwe Sony Xperia Z2 tablet

Nieuwe Sony Xperia Z2 tablet

geschreven door Constance

Vorig jaar lanceerde Sony haar eerste waterdichte tablet, de Xperia Z en deze week is de opvolger in Barcelona geïntroduceerd, de Xperia Z2.

Xperia-Tablet-Z2_Black_FrontDe Sony Xperia Z2 Tablet is ‘s werelds dunste & lichtste waterdichte tablet met een 10.1 inch Full HD TRILUMINOS scherm. Deze technologie vind je ook terug in de nieuwst Sony BRAVIA TV. Hierdoor zie je op je scherm heldere, levensechte en natuurlijke kleuren en ook nog eens zeer gedetailleerd en met een scherp contrast.

Ook het geluid van de Xperia Z2 Tablet is een verhaal op zich, want je kunt genieten van Sony’s Front Surround audiotechnologie van Sony. Hierdoor geniet je volop van een dynamisch geluid. Dankzij ‘s werelds eerste digitale noise cancelling technologie kun je ongestoord genieten terwijl je onderweg bent, zelfs als je in een luidruchtige trein of in het vliegtuig zit. Het omgevingsgeluid wordt tot 98% onderdrukt door het gebruik van de MDR-NC31EM Noise Cancelling headset.

De Xperia Z2 is de dunste (6,4 mm) en de lichtste (426 gram voor het Wifi model en 439 gram voor het LTE/4G model) tablet van dit moment en hierdoor kan je hem gemakkelijk in 1 hand houden. Het Sony OmniBalance design zorgt voor een elegante vorm die zeer dun en vertrouwd robuust voelt.

Xperia-Tablet-Z2_Black_Design
Met de “What’s New” app kun je nieuwe en aanbevolen films, muziek, games en apps bekijken, via de speciale widget op je startscherm. De “WALKMAN” app geeft je toegang tot meer dan 25 miljoen muzieknummers van Music Unlimited en de Album app met PlayMemories Online6 maakt het eenvoudig om veilig alle foto’s en video’s te uploaden naar jouw favoriete Sony apparaten. (Je krijgt 6 gratis films van Sony Pictures, waaronder Captain Philips, en een proefperiode van 60 dagen van Music Unlimited.) Met het BSC10 Bluetooth Speaker dock met Magnetisch laadstation maak je van je Xperia Z2 een Full HD TV en gelijkertijd wordt je tablet opgeladen. En door de BRH10 Bluetooth Remote met belfunctie creëer je een afstandsbediening en kan je gesprekken afhandelen via IP-bellen of spraak gestuurd bellen (alleen LTE / 4G variant). En met de Wireless Controller (DUALSHOCK 30) verandert je tablet in een spelcomputer.

sony bluetooth stand

De grote 6000mAh lithium polymer accu, in combinatie met de uitstekende Battery STAMINA modus van Sony, biedt tot 10 uur ononderbroken multimediagebruik en meer dan 100 uur muziek, zonder dat je de accu moet opladen.

Ook is de Xperia Z2 zakelijk te gebruiken want je verandert je tablet in een laptop met het BKC50BT Bluetooth Keyboard en de Tablet Cover Stand, die je met deze tablet kunt verbinden voor de ultieme laptopervaring. Door de implementatie van OfficeSuite Pro 7 kun je originele Microsoft Office bestanden bekijken, bewerken en delen, waardoor je de flexibiliteit krijgt om overal en altijd te werken, waar je maar wilt. En als een Xperia Z2 Tablet nieuw voor je is of als je voor een upgrade gaat, dan is Xperia Transfer de meest eenvoudige manier om snel en zonder problemen al jouw contactpersonen, foto’s, bladwijzers, apps, berichten en nog veel meer van je huidige Android of iOS tablet over te dragen naar deze nieuwe.

Ook fotograferen kan perfect met de Xperia Z2 want hij heeft een 8.1 mp camera met Exmor RS for mobile. De Superior Auto modus combineert landschapsherkenning met kwalitatief hoogwaardige en uitstekend presterende beeldverwerkingstechnologieën, zoals HDR en ruisonderdrukking om automatisch het moment vast te leggen met de optimale instellingen en de speciale Xperia camera apps kunnen je foto’s en video’s nog meer optimaliseren. De 2,2 MP HD chatcamera aan de voorzijde, die o.a. bedoeld is voor videobellen, is ideaal om even bij te praten met familie en vrienden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com