You are here: Home » Beauty » OPI goes Brasil, nieuwe nagelkleuren voor het voorjaar en zomer

OPI goes Brasil, nieuwe nagelkleuren voor het voorjaar en zomer

geschreven door Constance

Vrouwen willen kleuren, texturen en patronen op hun nagels (handen en voeten) want hiermee kan je een statement maken of je creatief uitdrukken.

Brazil Collection By OPI 24

En ook Suzi Weiss-Fischmann, OPI’s First Lady of Nails, wilde kleur, heel veel kleur, en had toen ook snel een kleurige en fleurige bestemming in haar gedachten voor de nieuwe voorjaarscollectie; Brazilië.
Als je aan dit bruisende Zuid-Amerikaanse land denkt, zie je een explosie van kleur: carnaval, een feest waarin kleur centraal staat in de optochten, kostuums en het vuurwerk; warme, zonovergoten stranden, waar opvallende bikini’s in het oog springen; weelderige tropische fruitsoorten en diepgroene jungles. Braziliaanse vrouwen zijn sexy, mysterieus, vrolijk en spannend. Ze hebben allemaal een unieke schoonheid, zowel innerlijk als uiterlijk. Ze zijn cool en elegant ondanks het warme, zwoele klimaat.

De twaalf nagellakken uit de Brazil Collection by OPI vatten de kleurrijke facetten van het land samen in levendige roze-, rood- en oranjetinten, neutrale zand- en aardetonen en kleuren die een ode brengen aan het indrukwekkende regenwoud. Daarnaast wordt textuur opnieuw uitgevonden in vier extra Liquid SandTM lakken, in gewaagde neontinten.

gallery_big_OPI_Brazil_Copacababies_Collection

De collectie bestaat uit de volgende twaalf tinten en is vanaf nu te koop;
Next Stop… The Bikini Zone, Don’t Bossa Nova Me Around, Taupe-less Beach, I São Paulo Over There, OPI Scores a Goal!, AmazON…AmazOFF, I Just Can’t Cope-acabana, Where Did Suzi’s Man-go?, Toucan Do It If You Try, Kiss Me I’m Brazilian, Live. Love. Carnaval, Red Hot Rio. En deze gehele collectie is ook te krijgen in gelcolor. En er is een miniset met daarin 4 kleuren de ‘COPACABABIES’ en een limited edtion mini pack met 4 liquid SandTM nagellakken in 4 neontinten; BEACH SANDIES.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tkRZZD11WwE[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com