You are here: Home » Accessoires » Test; Philips ColorVision autoverlichting

Test; Philips ColorVision autoverlichting

geschreven door Constance

Gisteren kreeg ik een leuke vraag op de mail; Of ik de nieuwe Philips ColorVision autoverlichting wilde testen? Nu wist ik dat Philips auto- en fietsverlichting heeft maar de term ColorVision was mij niet bekend.

colorvision_philips doos

In januari jl. heeft Philips ColorVision op de Nederlandse markt gebracht en ColorVision is hét innovatieve lichtproduct voor de trendy bestuurder met stijl. ColorVision zijn autolampen met een vleugje kleur, verkrijgbaar in blauw, groen, geel of paars, en zo kan je je auto personaliseren en ook ga je ook nog eens veiliger de (snel)weg op. Want naast het vleugje kleur, geven ColorVision-lampen 60% meer licht dan gewone koplampen en vergroten ze het zicht met 25 meter. ColorVison voldoet aan alle Europese wetgeving op het gebied van autoverlichting omdat ze normaal wit licht uitstralen. Er zijn twee type lampen (H4 en H7), afhankelijk van het automerk en het model.

Natuurlijk wilde ik graag deze ColorVision koplampen testen, dus komt er binnenkort een set groene H4 ColorVision lampen mijn kant op, en natuurlijk kan je hier binnenkort mijn ervaringen lezen.

[youtube]http://youtu.be/ZGpR4HG_bwU[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com