You are here: Home » Fashion » Beachlife presenteert nieuwe collectie 2014

Beachlife presenteert nieuwe collectie 2014

geschreven door Constance

Het Nederlandse badmodemerk Beachlife heeft voor de aankomende een zonnige mix & match collectie ontworpen waar de vrolijkheid eraf spat. Het bohemien gevoel is goed terug te vinden in de collectie door mooie Afrikaanse, etnische en sprankelende prints in felle zomerse kleuren. Ook zijn er nieuwe bikini modellen ontwikkeld, voor zowel kleine als grote cups.

beachlife

Beachlife staat bekend om haar goede pasvorm, het mix en match principe en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Voor de nieuwe zomer 2014 collectie is er wederom een mix & match badkledingcollectie in cupmaten A t/m F en confectiematen 36 t.m 44.

Om meer diversiteit en vernieuwing in de collectie te brengen zijn er nieuwe modellen ontwikkeld en veel verschillende unieke prints ontworpen vanuit bijzondere inspiraties, zoals Bohemian Roots, Optic Shock, Ethnic Voyage, Nautica en Micro Cosmos. Veel zonnige kleuren, zoals oranje, gele, frambozenroze en mintgroen tinten zijn gecombineerd in sprankelende prints met een Afrikaans karakter. Maar ook prints in rustige natuurlijke kleuren, zoals navyblauw, antraciet, wit, bruin en zeeblauw is in deze collectie een bijpassende tegenhanger.

Een toevoeging is het jonge, stoere nautische programma in de kleuren rood, wit en navy blauw in streepjes en ruitjes in een jaren ’50 stijltje. In de hele collectie is op een speelse wijze gebruik gemaakt van verschillende soorten kralen en accessoires die in combinatie met de zonnige prints een stoere glamour uitstraling geven.
tuniek beachlife
Naast de welbekende bikinimodellen van Beachlife, zoals top ‘Remy’ en omslagbroekje ‘Lot’, zijn er ook veel nieuwe modellen in diverse cups bij gekomen. Zoals het vernieuwde bandeau model ‘Milo’ voor de B en C cup, haltertop ‘Luna’ in C, D en E cup met beugel en softcup. Een variant op top ‘Remy’, is ‘Remy-Ann’, met dezelfde pasvorm in de C, D, E en F cups, en de mooie balconette top ‘Kai’ met push-up voor de A, B en C cups, en ook is voorgevormde bikinitop ‘Lola’ voor de D, E en F cups, vernieuwd.

En is halterbadpak ‘Violet’ er in cup C en voor de grotere cups badpak ‘Bella’ in bandeau model. En twee tankini modellen, waarvan bandeau tankini ‘Clementine’ geschikt is voor B en C cup en tankini ‘Hazel’ met voorgevormde cup voor D en E cup. De broekjes zijn gevarieerd van een laag sexy broekje tot aan een hoog broekje die ook goed de billen bedekken. Daarnaast ontbreekt het niet aan een uitgebreide keuze aan bijpassende accessoires in deze collectie, zoals vrouwelijke zwierige jurkjes, een comfortabele jumpsuit en een voile tuniek.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com