You are here: Home » Gadget nieuws » Test; Nieuwe devolo Powerline adapters

Test; Nieuwe devolo Powerline adapters

geschreven door Constance
devolo

Iedereen wil, tegenwoordig, overal en altijd stabiel, goed en vooral snel internet. Maar in sommige huizen geeft dit nog wel eens problemen. devolo introduceert, voor dit probleem, twee nieuwe, supersnelle Powerline-adapters voor internetten via het stroomnetwerk; de dLAN 650+ en 650 triple+. Hiermee bereiken computers en andere wifi apparaten met een netwerkfunctie voor het eerst een snelheid van wel 600 Mbps, bijna sneller dan het lichtnet dus.

devolo

De compact ontworpen dLAN 650+- en 650 triple+-adapters hebben nu een nog groter bereik, dankzij de range+ Technology van devolo en hebben ze een geïntegreerd stopcontact, zodat het niet ten koste gaat van het aantal stopcontacten in huis. Ook beschikken de adapters over een netfilter om stroomschommelingen op te vangen. De 650 triple+ heeft maar liefst drie Gigabit LAN-poorten om randapparatuur, zoals een printer, smart-tv, media-ontvanger, Blu-ray-speler of NAS, op aan te sluiten. Dankzij de devolo range+ Technology beschikken nu zelfs ver afgelegen kamers over supersnel internet. Dit komt doordat de range+ Technology gebruik maakt van de drie draden, inclusief de aardedraad, van een stroomnetwerk in huis.

De devolo dLAN 650+ verbruikt slechts 3,9 watt (maximum) als hij aanstaat en niet meer dan 0,7 watt in automatische stand-by-stand. De dLAN 650 triple+ verbruikt als hij aanstaat 4,4 watt en in automatische stand-by-stand ook slechts 0,7 watt. Devolo heeft mij de dLAN650+ opgestuurd voor een uitgebreide test dus deze volgt binnenkort.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com