You are here: Home » Eten & koken » Je eigen digitale kookboek

Je eigen digitale kookboek

geschreven door Constance

Koken uit ‘papieren’ kookboeken zijn zó 2013, 2014 wordt het jaar van het Nieuwe Koken; Iedereen zijn eigen digitale kookboek! Hierin staan natuurlijk alleen jouw favoriete gerechten, of die van je gezin, familie en vrienden.

kookboek

Laten we eerlijk zijn: we leven in een tijd waarin luxe kookboeken vooral leuk in de keuken staan.  Maar wie gebruikt deze kookboek glossy’s nog echt in de keuken?  De meeste Keukenprinsen en –prinsessen van het niveau ‘thuiskok à la Michelinster’ bladeren en kijken met afgunst naar de foto’s maar gaan zelf aan de slag met recepten (gekregen via mail) of handige apps. Het mooiste zou zijn om op je tablet of smartphone al je favoriete recepten samen te brengen. Zo kan je jouw ultieme persoonlijke kookboek samenstellen met alleen die gerechten die jij, je gezin en je vrienden het lekkerste vinden, maw. jouw hoogstpersoonlijke bundel van álle sites.

En dat kan dan ook met Scrapbook op de Samsung GALAXY Note 3, want met de S Pen selecteer je eenvoudig de recepten die je wilt samenbrengen, waarna je ze vervolgens kunt indelen op de manier die jij wilt. De functie Air Gesture maakt het vervolgens helemaal af. Eenvoudig ga je van window naar window door alleen maar over het scherm te zwaaien. Een uitkomst tijdens het koken, want zo blijft het scherm van je smartphone schoon. Eet smakelijk!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5WDQqOl4zo0[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com