You are here: Home » Beauty gadgets » Baardtrimmer BaByliss for men

Baardtrimmer BaByliss for men

geschreven door testman

Een Baardtrimmer? Testman was altijd van het natscheren. Ja was, want de mensen van Philips hebben hem in 2013 verleid naar het kamp van de elektrische baardtrimmers over te stappen. Dat “kamp der meerdagenbaarden” is dus bevolkt met mannen die zich niet elke dag scheren. En wanneer ze zich een paar keer per week scheren, doen sommigen dat met een speciale baardtrimmer.

Overigens merk ik dat ik veel opmerkingen krijg over mijn 3 dagenbaard. Veel mannen weten niet zo goed wat ze van je baard moeten vinden. “Waarom scheer je je niet?” hoor je vaak op een wat lacherige toon. Ach “zalig zijn de onwetenden” zeggen we dan. Vandaag deel ik mijn ervaringen met de nieuwe BaByliss for men baardtrimmer type E880E.

BaByliss

BaByliss

Even wat feiten op een rijtje. De Babyliss heeft een snel lader. Op zich aardig dat snel laden, maar ik heb liever dat ik het apparaat überhaupt weinig hoef op te laden en dat deze zuinig is met energie. En laat dit nu ook het geval zijn. Na het opladen kun je op de display zien, hoeveel scheerminuten je nog voor de boeg hebt. Een superhandige functie, waarbij je merkt dat de BaByliss ook lang meegaat qua accuduur. Ik scheer me paar keer per week en hoefde het apparaat pas na weken op te laden.

Verder heeft de baardtrimmer zelfsmerende mesjes. Ook handig, want je hebt geen zin om dat zelf te moeten doen, vaak omdat je helemaal niet goed weet wanneer je het moet doen (weet jij het?). En dan het belangrijkste, hoe scheert ie? Ja uitstekend, via de display en de + en – knop kun je de lengte stand instellen. Zelf had ik deze op 0,4 mm staan, de “kortste” stand. En dat scheren gaat als de brandweer en mooi gelijkmatig. Bij baardtrimmers zie je nog wel eens dat je flink moet “stampen”  om het haar op de kortste stand er af te krijgen, bij de BaByliss geen stampwerk, je glijdt gewoon erg gemakkelijk over je wangen.

Tot slot, ook erg handig, het apparaat werkt onder de douche. Natscheren deed ik ook altijd onder de douche, omdat de haartjes dan makkelijk te pakken zijn en dat dit ook elektronisch onder de warme waterstraal kan, dat vind ik enorme pre.

Kortom een perfecte baardtrimmer.  Die er ook nog eens mooi uitziet qua design! De BaByliss for Menn E880E wint het voor mij ook nog eens van de Philips die ik eerder mocht testen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com