You are here: Home » Beauty » Prijsvraag; Win een Fruittella Glamorous Mix arrangement

Prijsvraag; Win een Fruittella Glamorous Mix arrangement

geschreven door Constance

Alle moeders met dochters tussen de 6 & 12 jaar opgelet want deze prijsvraag is speciaal voor jullie! Ik mag, namens Fruittella Glamorous Mix, een heel leuk arrangement weggeven voor Moeder en Dochter.
ASSEPOESTER

Het arrangement bestaat uit het volgende; jullie worden op een centrale locatie in Nederland ontvangen, op zondag 23 februari as., met lekkere hapjes en drankjes. (De locatie en het tijdstip krijgen de winnaressen natuurlijk op tijd te horen.) Vervolgens krijgen jullie een glamorous make-over door een kapper, visagiste en styliste en daarna door een fotograaf op de foto gezet. Per limousine gaan jullie naar Theater Spant! in Bussum om daar te genieten van de matinee voorstelling (14.30 uur aanvang) van Assepoester De Musical. Daarna is er nog een meet & greet met alle acteurs van de musical en krijgen jullie een Glamorous Goodiebag mee naar huis en worden jullie weer terug gebracht naar het centrale verzamelpunt. Kortom een geweldig leuke en bijzondere Moeder-Dochter dag.

Wat moet je doen om kans te maken op dit geweldige Fruittella Glamorous Mix arrangement? Geef voor 31 januari as. antwoord op deze vraag; Wie speelt de hoofdrol in Assepoester de Musical? Mail je antwoord naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com en vermeld daarin ook jouw naam en die van je dochter en haar leeftijd. (De winnares krijgt persoonlijk bericht.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com