You are here: Home » Accessoires » Test; BaByliss For Men baardtrimmer

Test; BaByliss For Men baardtrimmer

geschreven door Constance
babyliss baardtrimmer

Testman heeft afgelopen week de nieuwe BaByliss For Men ion-Control E880E baardtrimmer thuis gekregen voor een uitgebreide test. Sinds kort is hij, voorheen een fervente natscheerder, helemaal fan van baardtrimmers en hij wilde dan ook heel graag dit model testen. Dus binnenkort lezen jullie hier zijn ervaringen met deze BaByliss trimmer

babyliss baardtrimmer

In tegenstelling tot gewone baardtrimmers, gaat het bij de ion-Control niet enkel om trimmen, stylen en bijhouden. Met de BaByliss For Men ion-Control creëer je niet één maar wel tientallen verschillende looks. De ion-Control heeft namelijk maar liefst 24 verschillende lengtestanden van 0,4 – 5 mm. Door het strakke, moderne design is de ion-Control niet alleen een lust voor de baard, maar ook voor het oog.

De ion-Control heeft een unieke flexibele, meebewegende scheerkop die perfect de contouren van het gezicht en hals volgt. De meebewegende scheerkop staat garant voor 100% precisie & comfort in gebruik en is waterproof. Door de combinatie van de krachtige motor en de ultra-scherpe Wtech Technology messen scheert deze trimmer25% sneller dan een normale baardtrimmer. Binnen 90 minuten is deze baardtrimmer opgeladen en kan ie 60 minuten worden gebruikt. De snellaadfunctie maakt het super snel opladen van je baardtrimmer mogelijk, al na 5 minuten laden kan ie 3 minuten aan de slag en dat kan ook nog eens draadloos.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com