You are here: Home » Eten & koken » Blomus winterse theeglazen

Blomus winterse theeglazen

geschreven door Constance
blomus

Kleine theeglaasjes zoals we ze kennen uit Marokko en Turkije maar dan nu in een strak modern jasje vormgegeven. Blomus introduceert deze transparante kleine theeglaasjes. Ze vormen een perfecte combinatie met de glazen theemaker, de TEA-JAY van blomus.

blomus karaf

In de glazen karaf van de TEA-JAY kan volgens diverse recepten winterse Icetea worden bereid met toevoeging van likeur of sterke drank, vers fruit of kruiden. In het bovenste opzetgedeelte gemaakt uit mat rvs is een filter geïntegreerd waarin de gewenste thee getrokken kan worden. Door het draaien van het filter loopt de thee via de ingrediënten in de karaf en zo ontstaat een indrukwekkende mix van verschillende kleurige vloeistoffen.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com