Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Welkom in de Plastic Fantastic Zone Welkom in de Plastic Fantastic Zone
  • Vaderdag Tip; Nieuwe Mio Cyclo fietscomputers Vaderdag Tip; Nieuwe Mio Cyclo fietscomputers
  • Mail & Win; Canary beveilingssysteem Mail & Win; Canary beveilingssysteem
  • Vaderdag cadeautip; 360Fly Action Camera Vaderdag cadeautip; 360Fly Action Camera
  • Vrouwen vs mannen; wie zijn er voorzichtiger met hun data? Vrouwen vs mannen; wie zijn er voorzichtiger met hun data?
  • Mail  & Win; GooischeFrutsels Style & Go Collection Mail & Win; GooischeFrutsels Style & Go Collection
ladygadgets

Prijsvraag: Mio MiVue 388 digitale videorecorder

Een tijdje geleden heb ik al gemeld dat ik de Mio MiVue 388 thuis heb gekregen. Dit is een digitale videorecorder die je op de voorruit van je auto zet en vervolgens kan je video-opnames maken van (gevaarlijke) situaties die je, terwijl je onderweg bent, tegen kan komen. Tevens geeft de Mio MiVue 388 ook informatie over de plaatsen waar er flitspalen en snelheidscamera’s staan. De MiVue heeft ook een fotografie mogelijkheid, maw. je kan deze ook gebruiken als camera en dit is handig bij een eventuele aanrijding. Tenslotte zit er ook een parkeermodus in de MiVue 388 (en de 358) en als je auto geparkeerd staat wordt je auto bewaakt als je niet bij je auto in de buurt bent en dankzij de ingebouwde batterij en de bewegingsdetectietechnologie start de MiVue automatisch met opnemen wanneer er beweging rondom je auto wordt gedetecteerd. Testman en ik vinden het een heel handig en functioneel apparaat.

Mio MiVue 388

En speciaal voor de lezers van ladygadgets.blogo.nl mag ik 1 Mio MiVue 388 (het meest geavanceerde apparaat uit de MiVue-serie) weggeven (twv. 199,99). Wat moet je doen om kans te maken op deze geweldige prijs?

Like de Mio Facebook Fanpagina en daarna mail je, voor 31 december 2013 as., de reden waarom jij deze MiVue 388 wilt winnen naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com en vergeet daarbij je naam en adresgegevens niet. (De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht.)

(Spelregels: om mee te doen aan de Like & Win of Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Ladygadgets.blogo nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via deze link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.)

mio voorruit

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?