You are here: Home » Fashion » De Duffybag tassencollectie

De Duffybag tassencollectie

geschreven door Constance
duffybag

De Duffybag tassencollectie is officieel gelanceerd in Nederland. Maar een tijdje geleden heb ik al kennis gemaakt met de Duffybag want een goede vriendin van de ontwerperster liep rond met haar exemplaar en aangezien ik een echte tassenaddict ben, had ik deze geweldige tas natuurlijk gelijk gespot.

duffybag

De Duffybag is perfect om mee naar je werk te nemen, voor boodschappen, voor het shoppen of voor de sportschool. De Duffybag is gemaakt van 4 mm dik rundleer en aangezien leer een natuurproduct is, is elk litteken, rimpel en stretchmark een kenmerk dat elk exemplaar uniek maakt. Elke tas wordt met de hand gemaakt en het lekkere formaat (52 cm. x 49 cm.) zorgt ervoor dat je al je spullen goed kwijt kan, en aan de binnenkant van de tas zit ook nog handig opbergvak met rits voor je mobieltje of je portemonnee. De Duffybag is er in de kleuren Black, Brown, Taupe en Ecru.duffybag detail

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com