You are here: Home » Eten & koken » Chocoladeletters van Australian Homemade

Chocoladeletters van Australian Homemade

geschreven door Constance

Ook dit jaar komt de Nederlandse chocoladefabrikant Australian Homemade met ambachtelijke Sinterklaas-lekkernijen van natuurlijke ingrediënten. Op het verlanglijstje staan massieve chocoladeletters met een exclusieve Australian print, gevuld met crispies of belegd met luxe noten. Of wat dacht je van een cone gevuld met kruidnoten omhuld met chocolade? Laat de Sint maar komen, vol verwachting klopt ons hart! Mooi, lekker & verantwoord. Want de chocolade van Australian Homemade is niet alleen reuze lekker, ook nog eens Fairmade.

Australian

De crispy letter zit vol met krokante stukjes gekarameliseerde macadamianoten, hazelnoten en rice crispies. Wil je voor noten gaan, pak dan de variant belegd met vers gebrande pistachenoten, amandelen, hazelnoten en pecannoten. Liever geen noten? De massieve letter met een sierlijke Australian print valt zeker in de smaak. In een strak vormgegeven doos is dit cadeau een echte eyecatcher. De basic en crispy letters zijn verkrijgbaar in melk, pure en witte chocolade. De exclusive letters en de organic crispy/hazelnut variant zijn verkrijgbaar in de smaken melk en puur.

Strooien met een goed gevoel doe je met de premium kruidnoten omhuld met een dun laagje chocolade. De cone past ook weer perfect in iedere schoen. De kruidnoten komen in een combinatie van melk, pure en witte chocolade.
strooigoed

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com