You are here: Home » Beauty » Bobbi Brown Christmas Collection

Bobbi Brown Christmas Collection

geschreven door Constance
Bobbi Brown old hollywood collection

Speciaal voor de aankomende Feestmaand heeft Bobbi Brown haar meest chique en glamoureuze Christmas Collection ooit gepresenteerd, nl. de Old Hollywood Collection!

Bobbi Brown old hollywood collection

En de Old Hollywood Collection is gebaseerd op de glitter en glamour van de Amerikaanse, iconische filmgodinnen en met behulp van alle tools uit deze verleidelijke collectie wordt elke vrouw glamoureus en ‘rode loper waardig’.

De onbetwiste eye-catcher van de collectie is de Limited Edition Old Hollywood Eye Palette, waarmee je binnen een mum van tijd paparazzi proof bent. Het palette bevat negen opvallende kleuren oogschaduw die variëren van subtiel goudmetallic en zacht ‘sparkling’zilver tot en met pure chocolade en steenkool shimmer. Het palette heeft ook een mini tweezijdig oogschaduw- & eyelinerborsteltje en een spiegeltje.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com