You are here: Home » Accessoires » Bijzondere koffiezetapparaten van Douwe Egberts

Bijzondere koffiezetapparaten van Douwe Egberts

geschreven door Constance
DE Cup One

Speciaal voor iedereen die (weer) fan is van zelf gezette filterkoffie, heeft Douwe Egberts verschillende koffiezetapparaten in haar assortiment, maar zo’n grote pot is vaak niet handig voor 1 persoonshuishoudens.

DE Cup One

En daarom is er nu de chrome DE Cup One, ofwel een 1 kops koffiezetter. Door het unieke ontwerp zet deze een kopje koffie van dezelfde kwalitseisen als zijn grote broer. Het is heel eenvoudig; je zet de (gratis meegeleverde) DE mok onder het apparaat en je hebt een heerlijk, vers gezet, kopje filterkoffie. En speciaal voor de feestmaand is ie ook nog eens in de ‘sale’.
Ben je meer een ‘slow coffee’ liefhebber? Dan is de gunstig geprijsde Chemex koffiezetter (anno 1941) echt iets voor jou. De zandloper vormige glazen karaf met houten boord en leren veter plus ingebouwde filterhouder zet de meest heldere, pure en smaakvolle ambachtelijke koffie, beter bekend als ‘slow coffee’.

Chemex

Gerelateerde artikelen

0 reactie

mariska meijers 17 mei 2009 - 12:39

Beste Wilma,

Dank je zeer dat je mijn kussenlijn zo mooi aandacht geeft! Produktontwikkeling kost veel tijd en energie, maar ik heb er enorm veel lol aan beleefd en ik ben trots op het resultaat.
Een artikel als het jouwe is voor mij een stimulans om vooral mijn pad te blijven volgen en nieuwe produkten te ontwikkelen.

Inmiddels zijn de kussens te zien bij o.m. Stock Interiors (www.stockinteriors.nl) in Amsterdam.

Veel groeten,
Mariska

Met veel groeten,
Mariska

Reageer
Veronique Jansen 22 februari 2010 - 20:40

Beste Wilma,

Daar wordt je toch helemaal blij van! Ik volg Mariska ook al een tijdje en ben blij in haar ook een aanhanger van kleur te zien tussen als dat zwart, wit en grijs in alle interieurs van Nederland.
Overigens zijn de kussens ook via ‘Interieur in Kleur’ verkrijgbaar.

Hartelijke groeten,

Veronique

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com