You are here: Home » Eten & koken » Kies je bonbons bij Daskalidès

Kies je bonbons bij Daskalidès

geschreven door Constance
Daskalides

Het Belgische chocoladehuis Daskalidès zet voet op Nederlandse bodem en zal vanaf nu ook menig chocohart in Gemert sneller laten kloppen! “Koffie en Anders” is een van eerste koffiesalons die de chocolade Daskalidès aanbiedt. Al sinds 1931 maakt het huis overheerlijke, luxe chocolade en zoekt hierbij altijd naar het volmaakte evenwicht tussen traditie en innovatie. Daar waar het anderen blijft bij het maken van diverse bonbons, gaat Daskalidès net dat ene stapje verder.

Daskalides

 

De nieuwste ontdekking zijn de pralines zonder toegevoegde suikers, de special edition van het chocoladehuis. Zo kan iedereen in Gemert bij “Koffie & Anders” met plezier genieten van een weldaad van cacao!

Koffievulling uit Kenia, Santander-origine chocolade uit Colombia, mousse met vanille uit Tahiti en hazelnootpraliné met koffie en stukjes geroosterde cacaokernen. Dit is een pas een klein greep uit het brede assortiment Pralines van Daskalidès en is een feest om cadeau te doen, of om zelf van te genieten. Stuk voor stuk aanraders en chocoladekunstwerkjes op zich. Kenmerkend voor Daskalidès is de buitengewoon hoge kwaliteit, de esthetische look en de bijzondere vulling van de bonbons. De variaties in smaak, aroma, structuur en vorm zijn eindeloos.

Via de website van Daskalidès en bij “Koffie&Anders” kun je ook een eigen doosje bonbons samenstellen met je favorieten.
www.daskalides.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com