You are here: Home » Accessoires » Philips introduceert nieuwe babyfoon

Philips introduceert nieuwe babyfoon

geschreven door Constance

De babyfoon van tegenwoordig lijkt in de verste verte niet meer op de babyfoon van een paar jaar geleden. En Philips presenteert dan ook, volgende maand, de nieuwe In.Sight Baby Monitor (B120).

De In.Sight Baby Monitor is een videocamera waarmee de ouders een oogje in het zeil kunnen houden maar ook maakt de In.Sight Baby Monitor video opnames die dmv. een app bekeken kunnen worden. En dus je de kinderkamer overal bekijken en gelijk alles in de gaten houden.

De In.Sight Baby Monitor is bekroond met een CES Innovations Award 2013 en is geschikt voor de iPhone en iPad. En de ouders kunnen de app zo instellen dat ze worden gewaarschuwd wanneer het kindje beweegt of geluid maakt, zodat ze weten wanneer de baby wakker is of ligt te huilen, zelfs wanneer zij niet in de buurt van de kinderkamer zijn.

Door de HD-videokwaliteit kan je je kind in detail zien, en dankzij de nachtzicht-functionaliteit kan je ook ‘s nachts een oogje in het zeil houden. op de kleine houden voor nog meer gemoedsrust. De groothoeklens geeft je de zekerheid dat je kind altijd in beeld is, en dankzij de digitale inzoomfunctie ontsnapt geen de aandacht.

In tegenstelling tot traditionele babyfoons biedt de In.Sight Baby Monitor de unieke mogelijkheid dat papa en mama de livestream ieder op hun eigen iPhone of iPad kunnen bekijken en ben je dus niet meer gebonden aan 1 smartphone. En zelfs als je iPhone vergrendelt is kan je je kind horen, dmv. de ‘continuous audio’-functie. En met de terugpraatfunctie kan je via je iPhone of iPad tegen je kind praten, dus ideaal als de oppas de kleine niet stil krijgt.

Omdat de omgevingscondities in de kinderkamer ook belangrijk zijn, is de In.Sight Baby Monitor voorzien van een temperatuur- en luchtvochtigheidssensor die via de app kan worden bekeken. Je ontvangt een waarschuwing wanneer de temperatuur boven de door jouw ingestelde waarde uitkomt.

De In.Sight Baby Monitor is snel en eenvoudig te installeren. Je hoeft de app alleen maar te downloaden, waarna je de draadloze monitor in slechts enkele minuten kunt installeren zonder computer of fysieke verbindingen. De app genereert een QR-code die je bij de In.Sight-camera houdt, zodat die zichzelf automatisch installeert. De veiligheid wordt gewaarborgd door een versleutelde netwerkverbinding tussen de monitor en je iPhone of iPad, zodat de beelden van jouw baby alleen kunnen worden bekeken door de personen die jij hebt uitgekozen.

Gerelateerde artikelen

3 reacties

Philips thuismonitor » Ladygadgets 19 maart 2013 - 06:28

[…] geschreven over de allernieuwste Philips babyfoon, de In.Sight Babymonitor. (Je kunt het artikel hier nalezen.) En je kunt de In.Sight natuurlijk ook gebruiken om de kostbaarheden in je huis of je […]

Reageer
Philips thuismonitor » Ladygadgets 19 maart 2013 - 06:28

[…] geschreven over de allernieuwste Philips babyfoon, de In.Sight Babymonitor. (Je kunt het artikel hier nalezen.) En je kunt de In.Sight natuurlijk ook gebruiken om de kostbaarheden in je huis of je […]

Reageer
Amber 21 november 2015 - 17:25

Wow die ziet er echt hypermodern uit! Ik gebruik alleen een app, Annie, dus die gebruik je met je eigen apparaten (android, iOS of apple watch). Maar zelfs die is eigenlijk al te uitgebreid voor me. Ik ben blij met de goede video en geluidskwaliteit, terug spreekfunctie, aparte profielen met foto per kind en het onbeperkte bereik. Daarnaast kan je ook nog liedjes afspelen voor je kind terwijl je weg bent en heeft ie een nachtlampje en is makkelijk te installeren. Die laatste twee functies gebruik ik niet echt. En een temperatuur- en luchtvochtigheidssensor heb ik al helemaal niet nodig haha.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com