You are here: Home » Gadget nieuws » Huawei lanceert de nieuwe Ascend G700

Huawei lanceert de nieuwe Ascend G700

geschreven door Constance

Ben je op zoek naar een voordelige smartphone met een groot scherm maar wil je niet teveel betalen? Denk dan eens aan de Huawei Ascend G700.

Huawei G700

Het nieuwste lid van Ascend familie is voorzien van een snelle 1,2 GHz quad-core processor met 2 GB werkgeheugen en 8 GB intern geheugen, uitbreidbaar tot 32 GB via MicroSD. De verrassend complete Ascend G700 heeft een groot 5 inch Full HD scherm, een 8-megapixelcamera met LED flitser, en een krachtige 2150 mAh accu.

En verder heeft de G700 ook nog een dualsim mogelijkheid, dus ideaal als zakelijke en prive gebruik op 1 toestel gedaan worden. De Huawei Ascend G700, die draait op Android 4.2 Jelly Bean, is er in de kleuren zwart en wit voor maar 269 Euro.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com