You are here: Home » Fashion » Pretty Wild Lingerie; voor overdag én ’s avonds

Pretty Wild Lingerie; voor overdag én ’s avonds

geschreven door Constance
Pretty Wild Lingerie

Begin van het jaar heb ik jullie al opmerkzaam gemaakt op een nieuw, Nederlands, lingeriemerk; Pretty Wild Lingerie. De ontwerpster, Firouze Akhbari, maakt alle ontwerpen zelf en dat is ook opgevallen bij Lady GAGA want zij draagt een 2-tal Pretty Wild Lingerie setjes in haar nieuwste videoclip! [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pco91kroVgQ[/youtube]

Pretty Wild Lingerie

Afgelopen donderdag, tijdens Vogue Fashion Night Out, is Pretty Wild Lingerie officieel in Nederland gelanceerd. De gehele, handgemaakte, collectie kan je bewonderen bij Azzurro Due in de Amsterdamse PC Hooftstraat maar natuurlijk kan je ook de gehele serie online kopen. En Victoria Koblenko en Ellen ten Damme zijn Pretty Wild fan, net als ik!

De Pretty Wild Lingerie collectie bestaat uit een aantal bh’s met bijpassende slips (strings, hoge slips, maar ook een aantal zeer ‘luchtige’ modelletjes die eigenlijk het beste in de slaapkamer tot hun recht komen). Natuurlijk ontbreekt ook de babydoll, sexy bodysuit en jarretelgordel niet. Firouze werkt met zacht Frans kant maar ook met leer.  De meeste sets zijn zwart, maar een paar setjes zijn er ook in rood en wit.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com