You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Handwriter app gelanceert

Handwriter app gelanceert

geschreven door Constance

Wil je je foto’s of getypte teksten voorzien van handgeschreven opmerkingen of onderschiften? Dan kan dat, vanaf nu, met Handwriter, want zij hebben een gratis iPhone app gelanceerd. De lancering van deze app gaat samen met die van de Handwriter website.

Handwriter app

Handwriter maakt het voor elke consument mogelijk met hun eigen handschrift fotoalbums, kaarten en kalenders te personaliseren. En zo maakt handschrift een comeback in het huidige tijdperk. Via de website koopt de consument voor 10 euro zijn eigen handschrift en kan deze toevoegen aan vrijwel elke fotoalbum of kaarten software. Handwriter heeft als doel de grootste online community voor handgeschreven schriften te worden en zo handschriften een transformatie van offline naar online geven.

Handwriter maakt gebruik van een algoritme op basis van een analyse van meer dan 3 miljoen woorden. Het algoritme kijkt naar het patroon van de schrijver, legt de variatie vast en deze wordt automatisch aangeroepen wanneer de consument gaat typen. De Handwriter software won diverse prijzen waar onder New Venture t.w.v. 25 000 euro. Handwriter is gestart in 2012 en gevestigd in hartje Amsterdam en opgericht door jonge ondernemer Manon van Essen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com