You are here: Home » Fashion » Sheila de Vries voor Witteveen Mode

Sheila de Vries voor Witteveen Mode

geschreven door Constance
Sheila de Vries

In juni jl. heb ik al aangekondigd dat de Nederlandse ontwerpster Sheila de Vries een speciale collectie voor Witteveen Mode gaat ontwerpen. En vanaf morgen (donderdag 12 september) ligt deze collectie in de, meer dan honderd, Witteveen-winkels.

Witteveen Sheila de Vries

De unieke samenwerking tussen Witteveen Mode en Sheila de Vries heeft geresulteerd in een zorgvuldig samengestelde collectie bestaande uit 16 verschillende items, waaronder een broekpak, een tuniekblouse, blazers, blouses, pantalons, rokken, ondertops en accessoires zoals kettingen. Stoffen als bouclé, jacquard, tweed en kant in de kleuren zilver en zwart voeren de boventoon. De kleur ‘royal blue’ die ook veelvuldig in de collectie terugkomt is een knipoog naar Sheila’s jarenlange verbintenis met het koningshuis, door haar werk voor prinses Beatrix.

En om deze bijzondere lancering te vieren is Sheila de Vries, morgen en vrijdag in een aantal Witteveen winkels aanwezig.

Donderdag; Nieuwegein – winkelcentrum Cityplaza, van 11:00 – 12:00 uur. Arnhem – winkelcentrum Kronenburg, van 15:00 – 16:00 uur.
Vrijdag: Voorburg – Koningin Julianaplein 22, van 10:00 – 11:00 uur. Gouda – winkelcentrum Bloemendaal, van 12:30 – 13:30 uur. Oisterwijk – Dorpsstraat 13, van 15:00 – 16:00 uur.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com