You are here: Home » Accessoires » Cardas lanceert nieuwe in-ear hoofdtelefoon

Cardas lanceert nieuwe in-ear hoofdtelefoon

geschreven door Constance

George Cardas is niet over 1 nacht ijs gegaan, want na ‘slechts’ 4 jaar ontwikkeling en nauwgezette bestudering van alle onderdelen van ons gehoorsysteem heeft de tijd rijp om de Cardas Ear Speakers te lanceren.

Cardas in-ear

De Cardas In Ear headset is gebaseerd op het menselijk gehoorsysteem, de EM5813 weerspiegelt zowel het slakkenhuis, als het trommelvlies. De vorm van de behuizing, die uitgevoerd is in zuiver koper, is ontworpen om optimaal te functioneren in combinatie met ons gehoorsysteem. Het materiaal dat gebruikt is om de units op te bouwen bestaat uit streng geselecteerd materiaal dat afkomstig is uit Californië. De drivers zijn handmatig op elkaar afgestemd en de toegepaste kabel is van het Clear Headphone type dat is gebaseerd op het zgn. Clearmodel. En ook heeft George de oortips  ontworpen om ervan verzekerd te zijn dat deze optimaal comfort bieden (dit is mijn grootste irritator, dopjes die uit je oor vallen).

Een nadeel, je betaalt wel een hoge prijs voor deze super in-ear headset 🙁 maar dat is voor de echte audiofiel vaak geen bezwaar.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com