You are here: Home » Beauty » Bourjois zomerlook – Balade à Montmartre

Bourjois zomerlook – Balade à Montmartre

geschreven door Constance

Bourjois heeft haar zomerlook gebaseerd op de Parijse wijk Montmartre en deze zomerse serie heeft dan ook de naam Balade à Montmartre gekregen. De collectie bestaat uit de nieuwe Record Liner Waterproof,  de Volume Glamour Max mascara en het Color Boost lippenpotlood en ligt nu in de winkel.

bourjois

De Bourjois Record Liner Waterproof is er in 3 kleuren; Noir Boyish, Violet Preppy en Kaki Bohème. Noir Boyish heeft een diep zwarte kleur, terwijl Violet Preppy een mooie paarse gloed op je oogleden geeft. Maar de zomerkleur is toch wel Kaki Bohème want dit is een goudkleurige kaki kleur. En de gel-crème Record Liner Waterproof houdt tot wel 48 uur lang en je kunt het penseel gebruiken voor een brede lijn maar ook voor een fijn, dun lijntje.

De Bourjois Glamour Max mascara houdt 24 uur lang, is waterproof en geeft je wimpers tot wel 10x meer volume. En behalve de zwarte Ultra Black is de Glamour Max mascara er ook in Purple Mania, ofwel een intens paars! En deze mascara past in elke handtas want hij heeft een handig klein formaat.

De Bourjois Color Boost lippotloden is een lipstick maar dan alspotloodmodel. De 4 kleuren van  Color Boost geven je lippen een subtiele ‘nude’ kleur die wel tot 10 uur blijft zitten (waterproof!) en ook worden je lippen beschermd tegen de zon, er zit ook een SPF 15 in. Red Sunrise is de zomerse versie van rood, Fuchsia Libre heeft een dieproze kleur, Orange Punch is de zomerkleur van 2013, nl. een combi tussen rood en oranje en zit Peach on the Beach meer tussen roze en oranje in.

Tenslotte maak je je zomerse Bourjois look af met de bronzingpoeder Délice de Soleil en geef je niet alleen je gezicht maar ook je décolleté een sunkissed look.

bourjois balade a montmartre

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com