You are here: Home » Gadgets » FitBit Flex armband

FitBit Flex armband

geschreven door Constance

De FitBit Flex armband is eindelijk ook overal in Nederland verkrijgbaar en daarom heb ik deze bijzondere armband uitgebreid op ladygadgets.blogo.nl voor jullie getest. Ik zal, hieronder, in het kort uitleggen wat de FitBit Flex armband precies is en doet.

fitbit flex armband

De Fitbit Flex kan behalve je stappen en het calorieverbruik, ook alle bewegingen in je slaap maakt controleren. En deze statistieken kan je bekijken dmv. een speciale app (Apple en Android) op je smartphone of pc, dmv. Bluetooth. Ook heeft de FitBit Flex een wekkerfunctie, dus kan je je laten wekken dmv. een trilalarm dat in de armband zit.

 

Je krijgt, na het behalen van je doelen, zgn. ‘ badges’  en deze kan je delen via Facebook of met je vrienden die ook in het bezit zijn van een FitBit Flex. En om te controleren hoe ver je verwijdert bent van je doel, moet je 2 tikjes tegen de armband geven en dan geven de LED lampjes aan hoe ver je hiervan verwijdert bent. De batterij wordt opgeladen dmv. een speciaal snoertje dat je in de USB poort van je laptop of pc stopt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn testreview, ga dan even op ladygadgets.blogo.nl mijn uitgebreide verslag lezen.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com