You are here: Home » Accessoires » Nieuwe Toshiba Tablets, Toshiba Excite

Nieuwe Toshiba Tablets, Toshiba Excite

geschreven door Constance
http://nl.sitestat.com/talpa/radio10gold/s?radio10goldconstance&ns_type=clickin

Vanaf 25 juli as. kan je terecht voor de nieuwe Toshiba Tablets, de Excite-serie. De tablets heten de Excite Pure, de Excite Pro en de Excite Write.

excite-pure

De Excite Pure is bedoelt voor iedereen met een kleine beurs terwijl de Excite Pro een behoorlijk stap hoger is, maar het meest geavanceerde model is de Excite Write.  Maar alle 3 de tablets zien er aan de buitenkant hetzelfde uit, ze hebben nl. een aluminium en kunststof behuizing.

De Toshiba Excite Pure is dus het basismodel uit de serie en heeft een 10.1-inch display en is de processor de Tegra 3 quadcore die vorig jaar is geïntroduceerd. De Pure heeft een 16 GB geheugen (dat uit te breiden is dmv. een microSD kaart), een camera aan de voorzijde en achterzijde, optioneel 3G, een werkgeheugen van 1GB, een microUSB- en een microHDMI-poort. De Excite Pure kost euro 299,00.

excite-pro

De Toshiba Excite Pro heeft ook een 10.1-inch display (Gorilla Glass) maar met een veel hogere resolutie. Verder heeft de Pro een quadcore Tegra 4. en heeft de camera aan de achterkant 8 GB ipv. 3 GB en is ook het werkgeheugen verdubbeld naar 2GB. Dit geldt ook voor het interne geheugen want dat is 32GB en speciaal voor de audiofielen kan je genieten van muziek en video met speakers van Harman Kardon. Ook de Pro heeft een microUSB en microHDMI aansluiting. De Toshiba Excite Por kost euro 429,00.

De Toshiba Excite Write is het neusje van de zalm. Ook de Write heeft een 10.1-inch scherm met de quadcore Tegra 4 processor, evenals een microUSB en microHDMI aansluiting. Het opslaggeheugen is 32GB, het werkgeheugen 2GB en kan je een microSD kaart aansluiten. Dus tot zover is er geen verschil met Excite Pro, maar het grote verschil is de active digitizer en de Wacom digitizer stylus. Je kunt hiermee schrijven en/of tekenen en ook zijn er een aantal speciale apps voor beschikbaar.

excite-write

Je kunt de Toshiba Excite Write ook uitbreiden dmv. een speciaal keyboard dock (exclusief) maar dit dock kan je ook voor de Excite Pro en de Excite Pure gebruiken. De Excite Write kost euro 599,00 (exclusief het Keyboard dock).

Alle 3 de Toshiba Excite tablets hebben het Android 4.2 Jelly Bean als besturingssysteem en ze zijn slechts 10,5 mm dun en wegen iets meer dan 600 gram. En mocht je het Keyboard dock aanschaffen dan komt daar ong. 500 gram bij waardoor het totale gewicht slechts 1.1 kg. wordt. En je kunt op een volle accu de hele dag aan de slag, want deze gaat ong. 9.5 uur mee. In combinatie met de optionele tablethoes met ingebouwd Bluetooth-toetsenbord is het totale gewicht slechts 1,1 kg. De accu gaat ruim een volledige werkdag mee, nl. 9.5 uur.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q8hIl488IPM[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?