You are here: Home » Fashion » LikeThis Stocksale in Amsterdam

LikeThis Stocksale in Amsterdam

geschreven door Constance

De LikeThis Stocksale wordt volgende week gehouden en wel op 26 en 27 juli as. LikeThis is een Nederlands label met een hoge feel good factor want in elke collectie kan je zien hoe de ontwerpers tegen de hedendaagse wereld aankijken.

LikeThis stocksale
Het Amsterdamse LikeThis is in 2010 opgericht en staat voor authentiek, slim en ook bevat elk kledingstuk wel een (kleine) verrassing. Wil jij een ‘echte’ LikeThis aanschaffen dan is de Stocksale op 26 en 27 juli as. absoluut de moeite waard want je kan dan de pareltjes uit de lente/zomercollectie kopen en ook nog eens voor lage prijsjes. Je bent volgende week van harte welkom in de LikeThis store, Westerstraat 70 in Amsterdam. (Openingstijden; 26 juli van 17.00 tot 21.00 en 27 juli van 09.00 tot 18.00 uur.)

 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com