You are here: Home » Audio & video » Test: JABRA Play headset

Test: JABRA Play headset

geschreven door Constance

Mijn ‘favoriete’ headsetmerk JABRA heeft weer een 2-tal nieuwe Bluetooth headsets uitgebracht, de JABRA Play en de JABRA Tag (deze lijkt op de JABRA Street 2). Ik heb, van JABRA, de Play opgestuurd gekregen en deze heb ik getest.

jabra play kleur

De JABRA Play is er in het wit of zwart. In de doos zit een oplader, een headset (met extra oordopjes), een gebruiksaanwijzing en natuurlijk de Play zelf. En eigenlijk hoeft JABRA geen gebruiksaanwijzing meer bij haar producten te doen, want een kind kan de was doen. Je drukt op de aan-/uitknop op de onderkant en je zet de Bluetooth aan op je smartphone. Vervolgens wordt de Play gekoppeld en je kan muziek luisteren of telefoneren. De knop aan de onderkant gebruik je ook om een gesprek aan te nemen of te beëindigen.

inhoud jabra play

Aan de bovenkant van de Play zit de ingang voor de meegeleverde headset maar je kunt hier ook je ‘eigen’ hoofdtelefoon indoen en dat is natuurlijk ideaal als je een hoofdtelefoon hebt die alleen geschikt is om naar muziek te luisteren maar waarmee je geen telefoongesprek kunt voeren en daar is de Play nu ook voor bedoelt. De meegeleverde headset is prima maar voor de echte audiofielen en muziekliefhebbers vast niet toereikend.

Zoals ik gewend ben van JABRA is de kwaliteit van de gesprekken top, evenals de ruisonderdrukking en de microfoon zit in de Playclip verwerkt dus als je deze om je nek hangt of op je kleding vastmaakt kan je prima een gesprek voeren. Je kunt 2 apparaten koppelen met de JABRA Play, dus je smartphone en een tablet of losse speaker en een opgeladen accu gaat ong. 6 uur mee, dus genoeg voor woon-werk verkeer in de auto, trein of fiets.

jabra-play

Conclusie; de JABRA Play werkt prima en je kunt nu, met je favoriete headset, genieten van je muziek maar ook nog eens telefoneren. En de Play ziet er ook nog eens leuk uit. De bijgeleverde dopjes bleven (voor de eerste keer) zowaar in mijn oren zitten, maar toch geef ik de voorkeur aan een over-ear hoofdtelefoon maar dat is mijn voorkeur. En voor nog geen euro 60,- kan je een goed telefoongesprek voeren en ook nog eens naar muziek luisteren, dus een perfecte prijs-kwaliteit verhouding van JABRA.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com