You are here: Home » Accessoires » Test: LG Photo Printer, de POPO

Vlak voordat Testman en ik naar Zambia vertrokken kreeg ik de LG Photo Printer (POPO) afgeleverd. De LG Photo Printer is een heel klein, handzaam, apparaatje waarmee je, dmv. het speciale Zink fotopapier je digitale (smartphone) foto’s kunt afdrukken. Zink fotopapier staat voor Zero Ink, maw. je hebt geen speciale fotocartridge nodig om te kunnen printen. En je kunt niet alleen foto’s afdrukken, want ook voor visitekaartjes is het Zink papier ism. de LG Photo Printer prima geschikt.

LG Pocket Photo

De POPO werkt dmv. Bluetooth of NFC (Near Field Communication). Ikzelf gebruik steeds meer apparaten met NFC, want de meeste merken Smartphone hebben dit ingebouwd. (Helaas voor de iPhone bezitters, jullie moeten nog met Bluetooth een verbinding maken want op de iPhone zit nog steeds geen NFC.) Behalve een Bluetooth of NFC verbinding heb je ook de speciale LG Photo Pocket app nodig (voor iPhone en Android) en dan kan je aan de slag.

Testzus A. (die absoluut niet van gadgets houdt) zag bij mij de POPO liggen en ik heb haar uitgelegd wat ermee kon doen en zij werd gelijk enthousiast. En dat was voor mij wel een teken, want als zelfs zij blij wordt van een gadget dan is ie echt voor iedereen perfect geschikt. (Dit geldt echt niet voor alle artikelen die ik test en van sommige wil ze niet eens weten wat het kan of doet.) Ook Testvriendin A. had mijn aankondigingsartikel gezien en ook zij was razend benieuwd naar mijn ervaringen want zij vond het echt een super leuk en handig ding.

zink foto papier

Dus ben ik aan de slag gegaan met POPO en ik moet heel eerlijk zeggen dat dit een van de allerleukste gadgets is die ik de afgelopen tijd heb ontvangen. Het apparaatje zelf is heerlijk klein, past in je handtas, en je kan gelijk overal en altijd je digitale foto’s printen. Dus als je met je vriendinnen op pad bent, bijv. lekker aan de cocktails, je maakt een foto met je telefoon en vervolgens print je hem en alle dames krijgen een ‘echte’ foto mee. Dit is natuurlijk ideaal voor tijdens een gezellige bbq of een romantisch etentje of een kinderfeestje. En doordat de LG Photo Printer zo lekker handzaam is kan ie ook altijd overal mee naar toe. Het enige waarvoor je moet zorgen is dat ie is opgeladen (je kunt ong. 25 foto’s afdrukken daarna moet ie weer aan de lader, maar de aansluiting voor de oplader is dezelfde als voor verschillende merken Smartphones dus dat is reuze makkelijk.)

Je kunt elke foto ook een QR-code meegeven waardoor je deze kunt scannen en ook op Facebook of andere Sociale Media kunt delen. Er is nog 1 klein nadeel en dat is de prijs van het Zink fotopapier, maar even goed speuren want er is veel prijsverschil tussen de diverse online winkels.

[youtube]http://youtu.be/a_Uqe3IQOOE[/youtube]

Conclusie; zoals jullie op de video hebben kunnen zien, is het afdrukken met behulp van de POPO een fluitje van een cent, zeker als je smartphone over NFC beschikt. En de LG Photo Printer is niet alleen een ‘fun’gadget maar werkt ook perfect en daardoor is ie ook super geschikt voor iedereen die iets minder met techniek heeft. Want je hoeft echt geen gadgetlady te zijn om met LG Photo Printer overweg te kunnen. Ik vind dit werkelijk een van de leukste apparaten die ik de afgelopen tijd heb mogen testen, een echte topper!

 

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Print je foto's met de Samsung Image Stamp - Lifestylelady.nl 15 januari 2017 - 06:51

[…] is alweer 3 jaar geleden dat ik de LG Photo Printer Popo  getest heb, en dat was een mobiele printer waarmee je, dmv. NFC, heel gemakkelijk en snel […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com