You are here: Home » Beauty » Facebook Prijsvraag: Win een Bourjois Queen Attitude Pakket

Facebook Prijsvraag: Win een Bourjois Queen Attitude Pakket

geschreven door Constance
Jullie hebben nog maar 1 dag om jouw Cleopatra Look foto te mailen en wie weet wordt jij wel het gezicht van de Bourjois Facebook campagne volgende week!
Shoppen.blogo.nl heeft ism. Bourjois weer een leuke actie; Word jij de nieuwe Queen Attitude?

Want met behulp van de nieuwe Mascara QUEEN ATTITUDE en het bijbehorende Kohl Kajal krijtje krijg je de ultieme Cleopatra look! En wist je dat het kohl of kajal al in de bronstijd gebruikt werd? Het zou vliegen uit de ogen weren en de ogen beschermen tegen het felle zonlicht in Oosterse landen. Moeders brachten kohl aan op de randen van de ogen bij hun baby’s om ze te beschermen tegen het boze oog.
Wat moet je doen? Zet een foto van jezelf met Cleopatra Eyes, voor 28 september as. op de shoppen.blogo.nl Facebook fanpagina of mail je foto naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com. En uit alle inzendingen kies ik een winnares. En deze winnares wint het Bourjois Queen Attitude pakket (t.w.v. €39,47).
Maar dat is nog niet alles, want de shoppen.blogo.nl winnares maakt ook kans op de titel Bourjois Facebook Queen Attitude. Je word dan het gezicht van de Bourjois Facebook pagina (1 t/m 7 oktober as.) en je wint een groot Queen Attitude pakket t.w.v. €81,43.
Heb je inspiratie nodig, kijk dan even op onderstaande video.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ykBT_1fzlsU&feature=share&list=UU8gQ_u4utd9hgA9J9Ve8nNw[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com