You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Gadget Test: Sound Platform van Soundfreaq

Gadget Test: Sound Platform van Soundfreaq

geschreven door Constance

Ik heb na de Sound Kick van Soundfreaq nog een product van hen getest, nl. het Sound Platform. En dit geluidssysteem is iets groter dan de Soundfreaq en is dan ook bedoelt om in huis- of slaapkamer of kantoor te gebruiken.

Het Sound Platform is er in het wit en zwart en ziet er heel mooi en stylish uit.  Het Sound Platform is geschikt voor iPad, iPhone, iPod of een ander apparaat met Bluetooth en je kunt niet alleen muziek, maar ook films, tv-programma’s, games en internetradio mee beluisteren.
Verder werkt het Sound Platform ook nog al ‘oplader’ voor alle Apple producten, zoals de iPhone, iPad en iPod. Helaas kan dat niet met Android apparaten, en dat vind ikzelf wel een beetje jammer. Natuurlijk kan je ook een headset aansluiten op de audio ingang van 3,5 mm en kan je je iPhone of iPad gebruiken als afstandsbediening dmv. de speciale app.

Wat me opviel was dat de geluidskwaliteit van het Sound Platform heel goed, zeker als je je bedenkt dat het niet zo heel groot dockingspeakersysteem is en voor de gemiddelde slaap- of woonkamer is 40 watt vaak al genoeg.

Ik heb zelf het zwarte model als testexemplaar gekregen maar ik zou zelf voor de witte uitvoering gaan, maar dat is natuurlijk persoonlijk.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com