You are here: Home » Fashion » Chic Outlet Shopping Maasmechelen Village in denim sfeer

Chic Outlet Shopping Maasmechelen Village in denim sfeer

geschreven door Constance

Vorige week woensdag heb ik al een voorproefje mogen nemen, maar vanaf vandaag is Maasmechelen Village (en dat geldt ook voor de andere Chic Outlet Shopping Villages) in het blauw gehuld en gaat Destination Denim echt van start!

Want de perfecte jeans past altijd en overal, maar ondanks de verschillende trends en seizoenen vind je de jeans in alle garderobes terug. En dat vieren de negen Chic Outlet Shopping Villages rond Europa’s hipste steden met ‘Denim Destination’.

In Maasmechelen Village vind je van 14 september tot 7 oktober 2012 de Denim Garage. Route 66 en haar befaamde bikers die de ‘Denim Destination’ campagne hebben geïnspireerd komen dan helemaal tot leven en bezoekers krijgen zelfs de kans om een reis naar de VS te winnen om er deze bijzondere sfeer en legendarische route te ontdekken.

In deze Denim Garage kan je ook in een lounge bar, ontworpen in samenwerking met Bombay Sapphire, genieten van een heerlijke denim cocktail. En zoals altijd bij Maasmechelen Village komen alle zintuigen aan bod; je kunt dus ook lounge muziek, tal van kunstwerken en video-installaties verwachten en last but not least, een zeer bijzondere
Scotch & Soda pop-up store.

Als Maasmechelen Village Facebook fan, kun je van 14 september tot 7 oktober je favoriete denim foto uploaden via de Denim Styles app, waarmee je kans maakt op 1 jaar denim. Aarzel niet om dit met je vrienden en familie te delen, het is fun, rock en fashion!

En vanaf vandaag wordt de verleidelijke “Kerouac” geïnspireerde film ‘Denim Destination’ gelanceerd en hierin bepaal je zelf je einde en zo onthult je je eigen denim identiteit. Ben je een Chic Angel, rebels en explosief in een gewassen G-Star Raw Skinny of liever een Denim Dandy met charisma en allure in een chique 7 For All Mankind klassieker? In deze video, net als in het leven, kies je je eigen lot.

Verder worden er in een aantal Villages glimmende Harley Davidson motoren tentoongesteld om iedereen eraan te herinneren dat jeans altijd cool, tijdloos en uitdagend is. De meest trendy internationale merken bieden uitzonderlijke kortingen op de outlet prijzen en zijn steeds 30% tot 60% voordeliger.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com