You are here: Home » Accessoires » Gadget Test: Seniorentelefoon, Doro PhoneEasy 715

Gadget Test: Seniorentelefoon, Doro PhoneEasy 715

geschreven door Constance

De zgn. ‘seniorentelefoon’ wordt steeds populairder en ik ga de aankomende week het allernieuwste model van Doro testen, de PhoneEasy 715. Het model is in ieder geval lekker klein en past in elk model handtas, zelfs in de kleinste clutch.

Het merk Doro is in Nederland nog niet zo heel bekend maar in de rest van Europa zijn zij de nr. 1 op het gebied van seniorentelefoons. En de Doro PhoneEasy 715 is Doro’s eerste mobiele schuiftelefoon (zgn. slider) en met het uitschuifbare toetsenbord kan je met één beweging oproepen beantwoorden of beëindigen of het toestel vergrendelen. De telefoon heeft ook een 2 megapixel camera en ook kan je aan de slag met 2 spelletjes; Tetris en Boxman. Verder heeft de PhoneEasy 715 een groot, makkelijk, te lezen display.

Ook aan het ontwerop is gedacht want de Doro PhoneEasy is ontworpen ism. de Zweedse designspecialisten van Ergonomidesign. De zachte silicone grip zorgt voor een stevige houvast en laat de telefoon soepel open- en dichtschuiven.

Verder zijn ook, de voor Doro kenmerkende functies, zoals een extra luid en helder geluid, aanpasbare lettergrootte, directe geheugentoetsen, programmeerbare alarmtoets, sms-sneltoets en een signaal om de gebruiker eraan te herinneren dat een sms-bericht na 10 minuten nog niet is geopend op de PhoneEasy 715 van toepassing. De agendafunctie met de mogelijkheid om dagelijks herinneringen te ontvangen, maakt het ook makkelijker om terugkerende activiteiten te onthouden, zoals het innemen van medicijnen.

Dus binnenkort meer….

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com