You are here: Home » Fashion » Tijdschrift Elegance maakt ism. Mart Visser een top-10 van prinsessen

Tijdschrift Elegance maakt ism. Mart Visser een top-10 van prinsessen

geschreven door Constance

Elegance, de eerste en chicste glossy van Nederland, selecteerde samen met couturier Mart Visser de tien meest elegante prinsessen ter wereld.

Dit gebeurde speciaal voor het ‘Koninklijke Nummer’ dat vandaag verschijnt. Als winnares kwam Prinses Kate van Engeland uit de bus, op de stilettohak gevolgd door onze eigen, immer stijlvolle, prinses Máxima.
Kate is gekozen omdat zij lef en een elegante eigenzinnigheid heeft en dat maakt haar onderscheidend. Zij mixt highstreet fashion met haute couture en voor Elegance is zij het nieuwe stijlicoon en een terecht nummer 1;  aldus Elegance-hoofdredacteur Anita Willemars
Monaco mag dan klein zijn, het vorstendom levert wel een stevige bijdrage. Zo eindigt Charlène op de vierde plaats want deze prinses verschijnt altijd in de mooiste designerstukken bij voorkeur van Armani. Maar ook Charlotte Casiraghi, de dochter van Caroline, eindigt in de top tien: zij bezet de zevende plek en Charlotte is, volgens Willemars en Visser, een grote belofte voor de toekomst. Haar moeder, Prinses Caroline staat op nummer 9: ze is stijlvast, klassiek en tijdloos.
Top Tien Meest Elegante Prinsessen
1 Prinses Kate (Engeland)
2 Prinses Maxima (Nederland)
3 Prinses Rania (jongste koningin ter wereld – Jordanië)
4 Prinses Charlène (Monaco)
5 Prinses Letizia (Asturia)
6 Prinses Marie-Chantal (Griekenland)
7 Charlotte Casiraghi (Monaco)
8 Prinses Caroline (Hannover / Monaco)
9 Prinses Victoria  (Zweden)
10 Prinses Tatiana (Griekenland / Denemarken)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com