You are here: Home » Accessoires » Top Art International, kunstbloemen in glas.

Top Art International, kunstbloemen in glas.

geschreven door Constance

Het blijft lastig om steeds maar weer nieuwe, inspirerende,  kleurrijke woonaccessoires te spotten. Vooral als het gaat om met accessoires kleuren of vormen in je interieur te brengen. Dat kan bijvoorbeeld met bloemen en planten. Maar wat als je geen groene vingers hebt?  Zijde bloemen van een mooie kwaliteit kennen we al maar nu heb ik weer iets gevonden!

Top Art International  een groothandel in kunstbloemen, is benaderd door een fabrikant in glas om kunstbloemen in glas te blazen. Dat kennen we natuurlijk wel, zie voorbeeld, maar dit is anders.

Stoere, eigentijdse, en zelfs futuristische ontwerpen komen langs. Super gaaf in je interieur, weer eens wat anders. Begin juli wordt het in Nederland geïntroduceerd, ik mocht al een kijkje achter de schermen nemen, ik kan niet wachten. Top Art international laat nog van zich horen.

Corien Meijer, InterieurTipgever stylist Groningen

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com