You are here: Home » Fashion » Spijkers en Spijkers ontwerpen Bavaria EK-jurkje

Spijkers en Spijkers ontwerpen Bavaria EK-jurkje

geschreven door Constance

Gisteren was ik aanwezig bij de officiële lancering van de V-Dress en het was een hele bijzondere lancering. De aanwezige pers was, tijdens de fotoshoot, aanwezig en kon gelijk meekijken naar de styling van Danie Bles.

Twee jaar geleden tekende Supertrash (Dutchdress) voor het Bavaria WK-jurkje en dit jaar heeft Bavaria gekozen voor het Nederlandse designersduo Spijkers en Spijkers.

De V-Dress is een combinatie van oranje en Bavaria blauw en heeft een rood-wit-blauwe V-hals. Je kunt de V-Dress (V staat voor Victorie) natuurlijk als jurkje dragen, maar ook met een mooie legging of op een jeans staat ie perfect.

Vanaf 7 mei as. kan je de V-Dress kopen en je betaalt euro 9,99 voor het jurkje incl. 6 flesjes Bavaria en de set is verpakt in een speciaal tasje.

Mocht je niet zo lang willen wachten en alvast tijdens de aankomende Koninginnedag de show willen stelen dan moet je zorgen dat je morgen (vrijdag 19 april) om 20.00 uur in de PC Hooftstraat in Amsterdam bent of om 17.00 uur op de Markt in Eindhoven want op beide locaties worden 500 stuks (dus 1.000 stuks in het totaal) unieke genummerde V-Dresses weggegeven in de speciale V-shops.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com